ons team

Je mond en tanden vragen om veelzijdige en voortdurende zorg die goed op je is afgestemd. Dat is teamwork van vertrouwde handen. Van tandarts, mondhygiëniste, preventie-assistenten en specialisten met wie we samenwerken. Samen dragen we zorg voor je glimlach!

Freek
FreekTandarts

Samen met ons team waak ik over de gezondheid van je mond en je tanden. Om problemen op te lossen – of nog liever om ze te voorkomen. Regelmatige controles en foto’s sporen zwakke punten vroegtijdig op. Voor het herstel van je tanden en kiezen bieden we je een scala van duurzame, esthetische, lichaamsvriendelijke (‘bio-compatibele’) en patiëntvriendelijke oplossingen. Voor sommige specialistische behandelingen verwijzen we je in overleg door naar onze vertrouwde tandheelkundige partners, de meesten op loopafstand bij ons in de buurt.

Bernadine
BernadineMondhygiëniste
Als mondhygiëniste verzorg ik je mond om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Een goede mondhygiëne is natuurlijk belangrijk voor het behoud van je gebit, voor een mooie lach en frisse adem. En voor je algemene gezondheid is het belangrijker dan je zou denken. We gebruiken de nieuwste methode en apparatuur. Daarmee is het reinigen niet alleen veel grondiger geworden dan voorheen, maar ook veel prettiger – je zult niet anders meer willen.
Lutine
LutinePreventie-assistente
Wanneer je bij ons in de praktijk komt, heet ik je welkom en zorg ik dat je bezoek prettig verloopt. Bij je behandeling assisteer ik aan de stoel. Daarnaast ben ik geschoold als preventie-assistente en dat betekent dat ik poetsinstructie geef en je tanden professioneel reinig en preventief behandel. Ik doe dit ook graag bij kinderen.
Femmy
FemmyParopreventie-assistente
Als assistente help ik bij je behandeling en als je gastvrouw regel ik de dingen daaromheen. Naast het assisteren van de tandarts ben ik ook opgeleid om zelfstandig bepaalde behandelingen te doen, zoals tandsteen verwijderen, sealen, afdrukken maken, en het maken en plaatsen van noodkronen. Achter de schermen zorg ik dat de praktijk op rolletjes loopt.