praktische informatie

over afspraken, spoedgevallen, tarieven enzovoorts…

werkdagen

Home » Afspraken

We zijn geopend voor afspraken op werkdagen van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur; op vrijdagochtend tussen 8.00 en 12.00 uur.

avond- en weekenddienst

Voor dringende gevallen buiten de gewone openingstijden (’s avonds, vrijdagmiddag en in het weekend) kun je een dienstdoende tandarts bellen op telefoonnummer
050 535 03 70.

afwezigheid

Afwezigheid van de tandarts buiten de weekenden melden we op het antwoordapparaat. De vervangende tandarts is voor dringende gevallen bereikbaar op het telefoonnummer dat wordt genoemd op het antwoordapparaat.

combinatie afspraken

Je afspraak met de tandarts kunnen we efficiënt combineren een afspraak bij de mondhygiëniste of preventieassistente.

afzegging

We verzoeken je uiterlijk twee werkdagen voor een afspraak af te zeggen, zodat er geen kosten voor de gereserveerde behandeling in rekening hoeven te worden gebracht.

betaling

Na de behandeling kun je direct met PIN betalen. De rekening kunnen we per e-mail toesturen, zodat je deze makkelijk kunt doorzenden naar de verzekeraar.

tarieven

De door de overheid vastgestelde tarieven voor tandheelkundige en mondhygiënische behandelingen staan vermeld op de site van de beroepsvereniging voor tandartsen KNMT. Een overzicht van de meest voorkomende techniekkosten vind je hier.

beroepsvereniging

Tandarts Freek Dubbeling is aangesloten bij de beroepsvereniging voor tandartsen KNMT. Mondhygiëniste Bernadine Timmermans is aangesloten bij de beroepsvereniging voor mondhygiënisten KRT. Op deze sites staan de verplichte klachtenregelingen.

high-tech mondzorg,

in vertrouwde handen…